Loading...
Martina2023-03-23T14:50:09+02:00

Project Description

Ilustracije za maskotu Martina

Marti iz Terme Sveti Martin je dobio prijateljicu za igru. Iz naše radionice stigla je Martina.

POTREBNE VJEŠTINE

Dizajn

KATEGORIJA

Illustration

COPYRIGHT

Merigrafiq

Više radova

DIZAJN • BRANDING • ILUSTRACIJE

“Pošaljite mi logo u vektorima
Svaka tvrtka koja je ikad angažirala grafičkog dizajnera (in house ili kao vanjskog partnera) vrlo dobro zna koliko suradnja u procesu „proizvodnje“ vizualnog identiteta nekog projekta zna biti složena…i zahtjevna… 🙂
Jer korisnik usluge nije stručnjak i u pravilu se nema vremena u potpunosti posvetiti aktualnom zadatku, radeći uvijek na nekoliko projekata istovremeno… a želi da sve bude savršeno… 🙂
Stoga je naša suradnja s Marijanom takva blagodat. Njezina stručnost, kreativnost i empatija dodaju vrijednost svakom našem projektu…čije knjižice programa, coveri za facebook, jumbo plakati, roll up-ovi i oglasi za jutarnji imaju onaj neki posebni štih…jedinstven…Marijanin… :)”

ATI Pula

“Sama činjenica da surađujemo već godinama na različitim projektima, dovoljno govori o kreativnim i inovativnim idejama koje u potpunosti udovoljavaju svim našim prohtjevima.
Osim toga, Marijana je točna i detaljna u svom poslu i u potpunosti se mogu osloniti na nju jer će odraditi obećano u dogovorenom terminu. S obzirom na sve druge obaveze kojima
se hrvamo u svakodnevnom poslu, meni je to izuzetno bitno.”

TATJANA HAŽIĆ - OPG HAŽIĆ

“S Marijanom sam dugi niz godina uspješno surađivala na poslovnom dijelu, te je ona zato bila logičan izbor kod izrade svog materijala za našu svadbu. Nakon par slika inspiracije već od prve je pogodila naš ukus te smo jako zadovoljni dobivenim. Uz sam dizajn, pobrinula se i da materijali stignu do nas na vrijeme i u željenoj kvaliteti.”

TIHANA CANJUGA - JUST CAKE THE CUPCAKE

“Imam puno toga za reći vezano na suradnju sa Merigrafiq-om a to su samo riječi hvale. Prekrasno se angažiraju oko svakog detalja koji si uzeli odraditi. Pokušavaju pretočiti sve moje neke vizuale i ideje u stvarno stanje. Ispoštovali su sve rokove koje smo izdogovarali. Stručni su i profesionalnost im je na nivou.”

DANKA BARANAŠIĆ STRNAD - CENTAR S-LIFE

“Zahvaljujem na suradnji. Odlično ste pogodili temu projekta i poruku koju želimo poslati ciljanoj publici. Partneri na projektu dijele naše oduševljenje Vašim dizajnom roll-up-a. Bilo je izuzetno zadovoljstvo surađivati s Vama. Veselim se budućim projektima i budućoj suradnji.”

EMILIJA STRUČIĆ - TEHNOLOŠKI PARK VARAŽDIN
REFERENCE

Javite nam se

POPRIČAJMO